10. jan. 2015

Mazarinkage

Mazarinkage.

300 g marcipan
50 g hvedemel
100 g smør
100 g sukker
kornene af 1 vanillestang
2 tsk bagepulver
4 æg

ca 75 gr mørk chokolade til overtræk.

Jeg bruger min røremaskine, kom marcipan, mel, smør, sukker, vanillekorn og bagepulver i en skål og ælt dejen gpdt ssmmen. Jeg lod bare røremaskinen køre hele tiden og kom ingredienserne i efterhånden. Dejen skal være konsistens som en mørdej. Tilsæt herefter æg og lad røremakinen videre til en våd og flydende dej.
Kom dejen i en smurt  form, eller en form med bagepapir. Bag den ved 175 grader i 30-35 minutter til kagen er gennembagt. Lad kagen køle lidt i formen og vend den herefter ud på en rist og lad den afkøle helt. Herefter overtrækkes kagen med chokolade.

Ingen kommentarer: