12. jan. 2014

Karrysauce

Karrysauce

Til 6 personer:

50 gram margarine

2 alm. løg

4 spsk. Hvedemel

2 æble

4 tsk. God karry

2 fed hvidløg

8-10 dl grøntsagsbouillon

Salt og peber

Smelt margarinen i en mellemstor gryde. Drys karry ud over margarine og svits karryen et par minutter. Det er vigtigt karry ikke brænder på!!

Tilsæt finthakket løg et par minutter. Herefter tilsættes det finthakkede hvidløg.

Når løgene er klare tilsættes æbletern. Det hele simre et par minutter...

Herefter drysses hvedemel over indholdet mens der røres. Grøntsagsbouillon tilsættes lidt af gangen, mens der røres kraftigt.

Kom bouillion i til saucen har den ønskede tykkelse.

Lad saucen koge igennem et par min. Herefter smages til med salt og peber.
Saucen kan sies i et dørslag eller evt blendes.

Vi serverede med æble og løg stykkerne i, det smagte godt.

Ingen kommentarer: