8. okt. 2013

Skal prøves i efterårsferien

Mørbradgryde med æbler og svampe

Lækker efterårs-middag med masser af smag

(4 pers.)

2 svinemørbrad (a 350 g) Salt og peber 2 løg, hakkede 20 g smør 1 dl vand 2 dl hvidvin 500 g blandede svampe 2 spsk. olivenolie 4-5 æbler 1 dl piskefløde ½ bdt. hakket persille

Tilbehør Kogte ris Grøn salat

Fremgangsmåde Skær mørbraderne ud i bøffer og brun dem lidt ad gangen i gryde. Drys med salt og peber. Tag kødet op og steg løgene i smørret. Kom vand og vin ved og lad det reducere til det halve. Steg svampene i olie, til de er brune. Drys med salt og peber. Del æbler i kvarte med skræl på og kom i gryden til løgene sammen med kødet. Lad det simre i 5 min. Vend svampe og fløde i og smag til med salt, peber og masser af hakket persille. Server med ris og grøn salat.

Ingen kommentarer: