I dag har vi fået farsbrød, tzatziki og ovnbagte kartofler, uhm:-)
Farsbrødet:
En rest kogte ris, ca en kogepose
400 g hakket svinekød
400 g hakket lammekød
2 æg
2 dl mælk
1 -2 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 hk løg
Fyld
5 spsk hakket frisk persille
2 fed hvidløg
1 hakket rødløg
1 mozzarella
Olie eller margarine
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris og det hakkede løg.
Fyld: Hak persille, ost hvidløg og løg sammen. Smør et ovnfast fad.
Rul farsen med persillefyldet. Kom i fadet
bag retten midt i ovnen.
25. jan. 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar