22. jan. 2012

Pærer belle helene

Jeg er rigtig glad for is og chokolade, så pærer Belle Helene er bare uhm :-P

Opskrift til 6 personer

1 dåse halve pærer

½ liter vanilleis

Chokoladesauce:

200 g mørk chokolade

Lidt vand

4 dl piskefløde

1 spsk smør

Hæld saften fra pærerne. Skær i tern. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter smør i. 2 dl fløde tilsættes lidt ad gangen. Skær isen i små stykker og læg den portionsglas eller små dybe tallerkner. Fordel pærerne ovenpå. Pisk 2 dl fløde til skum. Hæld lidt af den varme chokoladesauce hen over og server resten til, pynt med flødeskum.

Ingen kommentarer: